Selecteer een pagina
Logo Hey Ho Let's Go spansessie

Je hoofd zit vol ideeën maar het komt maar niet tot uitwerking. Je komt in een eindeloos spiraal van ‘alsmaar hetzelfde’ terecht en laten we eerlijk zijn: zo’n dipje is funest voor de groei van je bedrijf. Hoe lekker is het dan dat er iemand met je mee kan kijken? Iemand die met een frise blik jouw aanbod analyseert en met je meedenkt zodat je ook daadwerkelijk weer verder kan?

Denk jij er ook zo over? Dan is Hey Ho Let’s Go! echt wat voor jou!

Doe mij een enkeltje naar zorgeloos ondernemen eiland

 

Daar heb jij namelijk:

  • Een aanbod dat staat als een huis
  • Meer klanten dan je aan kunt
  • Een wachtlijst die overvol is
  • Geen moeite met werk uitbesteden
  • Precies de juiste kennis om verder te kunnen

 

In een Hey Ho Let’s Go! sparsessie gaan we samen in gesprek over precies datgene waar jij tegenaan loopt binnen je bedrijf. Ik ben je klankbord. Bij mij mag je gewoon open en eerlijk vertellen wat niet lukt of waar je hulp bij nodig hebt. Gaat het om je aanbod, je zichtbaarheid, je teksten of je website, I’m your girl. En maak je geen zorgen, over al het andere heb ik ook gewoon een mening. 

Joejoe! This is your wake-up call!

Leuk hoor, dat dromen over die zorgeloze manier van ondernemen maar laten we eerlijk zijn, als jij dacht dat je het al foutloos deed, was je nu niet op deze pagina aangekomen.

Herken jij bij jezelf dat je lang twijfelt om knopen door te hakken?

Dat je een prachtig aanbod heb staan maar dat je het maar niet verkocht krijgt?

Je graag zichtbaarder wilt zijn maar je hebt geen idee hoe?

Je bent gewoon kampioen uitstelgedrag!

Hartstikke leuk en aardig dat je eigenwaarde heel belangrijk is en dat je geen goedkeuring of bevestiging van anderen nodig zou moeten hebben om zelfverzekerd te kunnen ondernemen.

MAAR SOMS IS DAT WEL EFFE HEEL LEKKER!

Je hoeft het namelijk echt niet allemaal zelf te doen. En een frisse kijk op zaken kan de wirwar in jouw hoofd net even uit de knoop halen.

In een Hey Ho Let’s Go sparsessie kijken we samen naar jouw aanbod, je teksten, je website, je social media of waar je dan ook samen over wilt sparren. We maken een plan waarmee je direct aan de slag kunt!

Wat kun jij vandaag nog doen om verder te komen?!

 

  • Je wilt wel lanceren maar je blijft het werk voor je uit schuiven..
  • Je wilt de knopen wel doorhakken maar je hakt met een botte bijl..
  • Je hebt nog wel 10 ideeën op de plank liggen maar weet niet waar je moet beginnen of twijfelt wat het beste plan is
  • Je wilt de zichtbaarheid van je bedrijf laten groeien maar je weet niet hoe en gekke dansjes is al helemaal niks voor jou
  • Je hebt een prachtig aanbod maar toch blijven de klanten bij je weg

Dit is je investering

Een Hey Ho Let’s Go! sparsessie van 2 uur is voor jou een investering van €298,- ex. btw

Dit is inclusief mijn voorbereiding en een opname van onze sessie zodat je die nadien nog eens kunt terugkijken of luisteren. Natuurlijk mag je na afloop altijd nog een (korte) vraag stellen per mail of DM.

Dit is wat het je gaat opleveren

Na een Hey Ho Let’s Go! sparsessie weet jij waar je moet beginnen om zelf weer verder te kunnen. Je hebt kant-en-klare stappen die je gaat zetten en een outline voor een plan voor de komende periode. Hiermee pas jij je aanbod aan om nog beter aan te kunnen sluiten bij je doelgroep. Na deze sparsessie zeg je: ‘Yes, ik kan weer verder!’

Hey Ho Let’s Go! is er voor die ondernemers die echt willen aanpakken en stoppen met aanmodderen.

Een beetje kletsen kan je met iedereen maar je komt bij mij omdat je ook echt verder wilt. In de sparsessie kijken we naar de stappen die je gaan zetten. Vandaag nog, deze week of deze maand. Zodat jij niet meer de eeuwige twijfelkont blijft en er gewoon voor durft te gaan. Hey Ho Let’s Go!

Eigenlijk proppen we een maand coaching in een sessie van 2 uur!

Ja! Dit wil ik!

Heb jij dit nodig in je leven? Snap ik!

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op!

3 + 2 =