Selecteer een pagina

Starten met bloggen

Als je alle voordelen van bloggen voor je bedrijf op een rijtje zou zetten, ben je nog wel even aan het lezen. Maar laat ik me beperken tot de voor mij vijf belangrijke punten waarom je zou moeten starten met bloggen.

Bloggen zorgt voor:

 • meer verbinding met je klanten
 • meer organisch verkeer naar je website
 • meer conversie
 • zichtbare expertstatus
 • betere vindbaarheid van je website in zoekmachines

Hoog tijd dat jij dus ook aan de slag gaat met het bloggen voor je bedrijf! En daar ga ik je bij helpen. Hoe ik dat doe?

Met het ‘Starten met bloggen‘ pakket krijg jij van mij de handvaten om zelf jouw eerste blogs te posten. Daarnaast krijg je de ruimte om vragen te stellen en sta ik je bij met raad en daad.

Starten met bloggen in het kort

In drie maanden tijd help ik jou met minimaal 3 blogs voor je bedrijf. In een uitgebreid intakegesprek vertel jij mij over je business en gaan we samen aan de slag om een onderwerpenlijst te maken. Je ontvangt mijn e-book ‘Zo schrijf je een blog die iedereen wil lezen’ en daarmee maak jij je eerste opzet voor de blogs voor jouw bedrijf. Ik geef jou tips en tops en stuur je nog een aantal verbeterpunten zodat jij zeker weet dat je een knaller van een blog kan publiceren. Heb je je drie blogs gemaakt binnen de drie maanden? Daarna blijf ik gewoon nog beschikbaar met raad en daad. Je mag me dus altijd nog even wat vragen. No worries!

Wat jij krijgt voor de prijs van €219,-

 • Een uitgebreid intakegesprek
 • Na ons gesprek: een onderwerpenlijst voor jouw bedrijf
 • Mijn e-book ‘Zo schrijf je een blog die iedereen wil lezen’ met daarin het 7-stappenplan om een blog te schrijven en op te maken
 • Basiskennis van SEO
 • Jouw eerste 3 blogs voorzien van feedback
 • 3 maanden ‘Eerste Hulp Bij Bloggen’ voor al jouw blogvragen

Wil jij aan de slag met bloggen? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!