Selecteer een pagina

Over Mij

Kirsten zit in het gras met een ouderwetse typemachine.

Ondernemen is leuk, toch?

Elke ondernemer wil graag zijn eigen tijd indelen en vooral geen klussen doen waar hij of zij niet gelukkig van wordt. En ik ben precies zoals al die andere ondernemers. Ook ik geniet van de luxe om mijn eigen tijd in te delen en kies daarom ik mijn werkzaamheden zo uit dat ik doe wat ik het leukst vind om te doen. Maar dan zijn er toch altijd nog een aantal van die ‘klusjes’ die op je to-do lijst blijven staan. En bij veel ondernemers is het bloggen er daar één van. En toen dacht ik: ‘Daar kan ik mensen bij helpen!’

Blog je Business is ontstaan uit een verlangen om andere ondernemers te helpen met bloggen omdat zij daar geen tijd, zin in of talent voor hebben. Drie dingen ik ik juist wel heb, al zeg ik het zelf, haha.

Over mijn missie

Ik ben Kirsten en na jarenlang voor mezelf en anderen te hebben geblogd, heb ik nu de sprong in het diepe gewaagd om hier een bedrijf van te maken. Zowel voor mijn persoonlijke blog Mamagisch als voor diverse andere blogs schrijf ik regelmatig in opdracht van bedrijven en dat vind ik enorm leuk om te doen. De doelgroep voor mijn bedrijf was dan ook al snel duidelijk: ik wil bedrijven helpen hun online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten door middel van bloggen.

Inmiddels ben ik al 17 jaar werkzaam in het onderwijs en het zal je daarom niet verbazen dat ik ook juist die kwaliteiten inzet voor mijn klanten. Ik kan het hele bloggen van je overnemen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt maar ik kan jou ook coachen en het je zelf leren doen.

Dingen die je uiteraard over mij wil weten:

  • Ik blog al sinds bloggen nog zoiets als een dagboek was
  • Ik ben zo’n vervelend persoon die jouw spelfouten verbetert
  • Ik ga een goede uitdading niet uit de weg en leer graag terwijl ik bezig ben
  • Ik ben een echte crime junkie en luister talloze true crime podcasts
  • En ik ben altijd te paaien met Maltesers

Voel jij de klik en wil je graag aan de slag om van jouw onderneming ook online een succes te maken? Ik hoor graag van je!