Selecteer een pagina

Bloggen voor je bedrijf

Yes! Wat goed dat jij kiest voor jouw bedrijf en wilt gaan bloggen om beter organisch gevonden te worden en daarbij jouw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

En daarbij, vind ik het nog leuker dat ik jou daarbij mag gaan helpen. Op deze pagina kun je mijn aanbod bekijken en bepalen wat bij jou past en wat goed voelt.

Zie je het helemaal zitten om aan te slag te gaan? Stuur je dan via de onderstaande knop een berichtje om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek af te spreken.

Blog je business aanbod.

Start zelf met bloggen

Speciaal voor de ondernemers die graag zelf aan de slag willen met bloggen voor hun bedrijf bied ik je het volgende startpakket aan. Met het starten met bloggen pakket leer je hoe je zelf moet bloggen én leer je de basis van SEO.

  • Uitgebreid intakegesprek met brainstormsessie
  • Mijn e-book ‘Zo schrijf je een blog die iedereen wil lezen’
  • Het nalopen van jouw eerste drie blogs
  • 3 maanden ‘Eerste Hulp Bij Bloggen’ voor al jouw vragen

Prijs € 219,-


Blogs laten schrijven

Voor de ondernemers die er zelf geen tijd, zin in of talent voor het bloggen heeft is er een speciaal blogabonnement. Samen spreken we af hoeveel blogs je per maand wilt laten schrijven en hoeveel maanden jij een plekje in mijn agenda wilt vastzetten. Jij bent hierdoor zeker van een constante aanvoer van nieuwe content.

Dit blogabonnement is ook uitermate geschikt voor podcasters! Laat mij jouw podcast omtoveren tot een blog die worden gevonden in Google!

Een blogabonnement kun je afsluiten vanaf €99,- per maand.


Meer hulp nodig?

Betaal je liever per uur of heb je kleine werkzaamheden die ik voor je zou kunnen uitvoeren? Misschien wil je nog een keertje extra overleggen? Kan allemaal!

Ik reken dan een tarief van €60,- per uur ex. btw

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.